TØYEN FRIVILLIGSENTRAL

Tøyen frivilligsentral jobber med nærmiljøengasjement på Tøyen. Vi ønsker å tilrettelegge for frivillighet på Tøyen. Det gjøres aller best når befolkningen selv bestemmer hvordan frivilligheten skal ta form og uttrykke seg. 

Hvordan ser ditt Tøyen ut?

Vi gir råd og veiledning knyttet til oppstart og drift av organisasjoner, og gjennomføring av aktiviteter. Det skal være lett å få delta med de ressurser du har. Alle som ønsker å bidra i sitt lokalmiljø skal få muligheten til det. Ingen ønsker eller ideer er for dumme til å testes ut. 

Hva gjør vi?

Vi jobber med kopling av ulike aktører i nærområdet som sosiale entreprenører, frivillige organisasjoner og bydelens tjenester. Det skjer ved at vi setter de i kontakt med organisasjoner eller andre som trenger frivillig innsats. 

Tøyen frivilligsentral har noen faste aktiviteter. Vi arrangerer Tøyenfest og Tøyensk julemarked.

Vi har også et prosjekt sammen med Deichman Tøyen, hvor vi har ansvar for aktiviteter som

språk-kafe, sjakk, KulTur og brettspill. Vår frivilligsentral har en grønn profil. Sammen med kommunale tjenester og frivillige foreninger, har vi laget felles grønnsakhager i nærmiljøet. 

 

Hvor holder vi til?
Vi bor i Aktivitetshuset K1, som er bydelens samfunnshus og samlingssted for lokal frivillighet. Til daglig jobber Tøyen Frivilligsentral med nærmiljøutvikling på Tøyen og i nærområdene rundt Tøyen.

                                                              

Tøyen frivilligsentral, Aktivitetshuset K1
Kolstadgata 1

Kontaktinformasjon for lån av utstyr: utlanskalenderen@gmail.com

 

Ansatte

Nina Bahar, Daglig leder 

E-post: nina.bahar@bgo.oslo.kommune.no

 

Nora Benedicte Pran Helset

Telefon: 468 37 176

E-post: nora.helset@bgo.oslo.kommune.no