Faste bookinger høsten 2020


Nå kan vi endelig si at vi begynner å ta imot faste bookinger for høsten 2020.

Det har vært en spesiell vår og sommer for oss alle. Det er utfordrende å drive et aktivitetshus i denne perioden, og dessverre vil det også påvirke oss utover høsten. Vi kan ikke ha like mange aktiviteter som vi har hatt tidligere, så alle som ønsker får ikke mulighet til å være hos oss.

Dersom du ønsker å ha rom hos oss utover, kan du sende ønsket ditt med dag, rom og tidspunkt til post@aktivitetshusetk1.no. Booking av rom blir med en del forbehold - selvfølgelig koronatiltak, men også interne endringer. Fristen for å sende inn ønsker er søndag 16. august.

Vi har sendt ut en mail til alle aktørene våre som har hatt aktivitet denne våren, men dersom du ikke har fått mailen og gjerne vil ha den er det bare å ta kontakt: post@aktivitetshusetk1.no

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER