Aktive mødre og barn

Er eller skal du bli mamma, som bor i Oslo eller omegn, og vil komme tilbake i form? Kom og tren med Snap-Back sammen med barnet ditt! Det koster ingenting, bare meld deg på og ta med god energi. Mandag, onsdag, fredag og søndag er de her kl. 10-12, og onsdager også på kveldstid kl. 18-19.

 

Snap-Back er en treningsgruppe for mødre med babyer/småbarn/barn uansett alder. De har blitt et veldig populært tilbud hos oss etter å ha vært her i tre år. Nå har de treninger fem ganger i uka. Det er en møteplass for mødre i permisjon med babyene sine, hjemmeværende mødre med baby/smårollinger, arbeidende mødre som vil trene etter jobb sammen med andre mødre - i utgangspunktet for at alle mødre og barn skal komme og trene, være sosiale (og du kan også komme uten barna dine hvis du fortsatt ønsker å få en treningsøkt), dele opplevelsene sine som mor og å bruke gruppa til å bli inspirert og til å dele inspirasjon og motivasjon.

 

Hovedorganisator Annichen starta Snap-Back i 2013 da hun mangla en barselgruppe etter å ha flytta til en ny del av byen. Selv om hun elska å gå på kafé og spise muffins, ville hun trene og komme i form igjen. Hun starta Snap-Back i håp om å møte andre mødre i samme situasjon. Og det klarte hun! Da hun skulle tilbake i jobb tok flere andre mødre på seg ansvar for å organisere treningene, og K1 er fullt av mødre og barn i ulike aldre når Snap-Back er her.

 

Deres logo sier «stronger together» - de ønsker at alle mødre sammen med sine barn skal føle seg trygge på trening, at man skal komme som man er og kjøre sitt eget tempo sammen med andre mødre. Man skal kunne ta med seg barna sine uten å måtte levere dem til barnepass. En glad mamma gir et bedre familieliv for alle, altså "happy mom, happy everything!"

 

Meld deg inn i Facebook-gruppa deres: https://www.facebook.com/groups/586856641335585/

Der informerer de om alle treningene to dager i forveien og du melder deg på ved å kommentere. Det er maks 15-20 stk per trening og det er alltid ventelister, så det lønner seg å være kjapt ute!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SISTE NYTT

Ukeplan for høsten 2019

September 6, 2019

1/1
Please reload

ANDRE NYHETER

December 24, 2019

November 22, 2019

November 14, 2019

October 30, 2019

October 16, 2019

October 3, 2019

Please reload

AKTIVITETSHUSET K1
KOLSTADGATA 1, 0652 OSLO
 
KONTAKT OSS PÅ: 
post@aktivitetshusetk1.no
TØYENHJØRNET
TLF: 480 59 297
 
BETJENT ÅPNINGSTID RESEPSJON:
mandag - fredag 09.00 - 21.00