Populær møteplass for småbarn


Hver onsdag fra kl. 10 strømmer de inn i Parken. Det er tid for det faste møtet. Barnevogner står plassert langs veggen og små krabater løper rundt mens foreldrene passer på. Tøyen Playdates er et ukentlig treff for småbarn (0-6 år) og deres foreldre. Barbara og Lea starta det på eget initiativ før sommeren. Barna deres trivdes ikke i barnehage, men de ville ha et sted hvor de kunne møte andre barn og foreldre. Lea er tidligere barneskolelærer fra Sveits og Barbara har nettopp starta egen bedrift som lager veganske kaker.

Gruppa holder til i storsalen i 1. etasje og er i stadig vekst. Det er mulighet for ulike håndverksaktiviteter, og ellers er det lek og kos og fellesspising - i tillegg til å møte og bli kjent med andre barn og foreldre. Innimellom organiserer de ulike "Tøyen på tur"-aktiviteter utenom onsdagene. De har en egen gruppe på Facebook hvor du kan følge med på aktivitetene deres: Tøyen Playdates på Facebook

Det er flere planer om utvikling av konseptet. Blant annet er det snakk om en times gymlek før den vanlige lekegruppa, bedre tilbud av håndverksaktiviteter og flere "Tøyen på tur"-arrangementer. De leker også med tanken om å ha en byttebod for barneutstyr.

Tøyen Playdates er utvikla i samarbeid med Tøyen Frivilligsentral, og Frivilligsentralens praktikant Benyamin har tatt disse bildene fra et av "playdatene" i Parken hos oss.

Du trenger ikke mer enn engasjement for å få til en aktivitet eller tilbud hos oss. Vi hjelper deg gjerne på veien!

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER