TV-aksjonen på Tøyen

Søndag 20. oktober er det igjen TV-aksjonen i hele landet og på NRK. Tøyen har i noen år hatt sin egen TV-aksjonen-komité bestående av engasjerte naboer. Nabolaget bidrar på flere måter - og i år fikk vi til og med besøk av dronninga i forbindelse med dette!

Bli med på å vise fram Tøyens store hjerte ved å donere valgfritt beløp: www.spleis.no/Tøyen

Foto: WIDE-INK

I år som i fjor blir det samling for bøssebærere i Parken hos oss, 20. oktober. Meld deg på som bøssebærer og velg Tøyen som sted: blimed.no

Følg med på Tøyenkomiteens egne Facebook-arrangement her: www.facebook.com/events/1421643914668615/

I tillegg til dette arrangerer WIDE-INK sin tradisjonelle SUBBE med mening. I fjor holdt de til utendørs og samla inn penger til Redd Barna. De klarte å tjene inn ca. 8000 kroner på under tre timer! Klarer de å slå den summen i år? Kom til Parken 19. oktober og vis hva Tøyen er gode for! Pengene går til TV-aksjonen og CARE, under navnet "Hennes subbe": www.facebook.com/events/529239751235837/

Foto: WIDE-INK

Noen dager i uka får du også kjøpt te med mening hos oss, enten gjennom Kulmis eller K7 catering. Vi har en bøsse stående på huset, og du kan bidra på spleis.no/Tøyen

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER