Helga på K1 - 13.-15. september (+ 16.!)


Denne helga er det masse spennende som skjer hos oss på K1!

På fredag er det alle de faste dag- og kveldsaktivitetene - Snapback, yoga, meditasjon, og Drømmefanger sine dansekurs. Jobbsøkerhjelpen starter morgenen med frokostseminar om hindringer og løsninger rundt ungdom og jobb, kl 08:30-10:00. Egentlig påmeldingsfrist i går, men det er sikkert greit med noen "syvsovere". Info om program og påmelding på Facebook.

I morgen organiserer Yoga for Tøyen felleslunsj etter den faste yogatreninga kl 11:30-12:30.

Latin-Amerikagruppene i Norge arrangerer sin første solidaritetskafé i Parken i 1. etasje. Mer informasjon finner du på Facebook.

Lørdag har vi også våre faste aktiviteter - TIVO og Somali Education Activity. På kveldstid i Parken blir det somalisk litteraturkveld med boklansering.

Hele dagen på søndag blir det sudansk kulturdag i Parken! Dørene åpner kl 12. Det blir lek, musikk, matsalg, konsert og andre kulturelle innslag hele dagen. Dette er første del av vårt nye kulturkonsept - en lørdag eller søndag hver måned blir det ulike kulturdager hos oss! Mer informasjon om helgas kulturdag på Facebook og følg med på vår Facebook-side for framtidige kulturdager/basarer!

Søndag er også oppstartsdagen til barnekoret på Tøyen, i regi av Forandringshuset Grønland. Første øving er fra kl 12-14. Det er gratis å være med, for 1.-5. klassinger. Ta kontakt med dem for å melde på barnet ditt: http://forandringshuset.no/gronland/ eller på Facebook-siden deres.

Bonus: På mandag fra kl. 12 er det seminar om arkitekturantropologi. Norske og internasjonale forskere skal holde foredrag om byutvikling, deltagelse og kreativitet. Mer informasjon finner du på - du gjetta det - Facebook!

Velkommen alle sammen!

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER