Helga på K1 - 13.-15. september (+ 16.!)

Denne helga er det masse spennende som skjer hos oss på K1!

 

På fredag er det alle de faste dag- og kveldsaktivitetene - Snapback, yoga, meditasjon, og Drømmefanger sine dansekurs. Jobbsøkerhjelpen starter morgenen med frokostseminar om hindringer og løsninger rundt ungdom og jobb, kl 08:30-10:00. Egentlig påmeldingsfrist i går, men det er sikkert greit med noen "syvsovere". Info om program og påmelding på Facebook.

I morgen organiserer Yoga for Tøyen felleslunsj etter den faste yogatreninga kl 11:30-12:30.

Latin-Amerikagruppene i Norge arrangerer sin første solidaritetskafé i Parken i 1. etasje. Mer informasjon finner du på Facebook.

 

Lørdag har vi også våre faste aktiviteter - TIVO og Somali Education Activity. På kveldstid i Parken blir det somalisk litteraturkveld med boklansering.

 

Hele dagen på søndag blir det sudansk kulturdag i Parken! Dørene åpner kl 12. Det blir lek, musikk, matsalg, konsert og andre kulturelle innslag hele dagen. Dette er første del av vårt nye kulturkonsept - en lørdag eller søndag hver måned blir det ulike kulturdager hos oss! Mer informasjon om helgas kulturdag på Facebook og følg med på vår Facebook-side for framtidige kulturdager/basarer!

 

Søndag er også oppstartsdagen til barnekoret på Tøyen, i regi av Forandringshuset Grønland. Første øving er fra kl 12-14. Det er gratis å være med, for 1.-5. klassinger. Ta kontakt med dem for å melde på barnet ditt: http://forandringshuset.no/gronland/ eller på Facebook-siden deres.

 

Bonus: På mandag fra kl. 12 er det seminar om arkitekturantropologi. Norske og internasjonale forskere skal holde foredrag om byutvikling, deltagelse og kreativitet. Mer informasjon finner du på - du gjetta det - Facebook!

 

Velkommen alle sammen!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SISTE NYTT

Ukeplan for høsten 2019

September 6, 2019

1/1
Please reload

ANDRE NYHETER

December 24, 2019

November 22, 2019

November 14, 2019

October 30, 2019

October 16, 2019

October 3, 2019

Please reload

AKTIVITETSHUSET K1
KOLSTADGATA 1, 0652 OSLO
 
KONTAKT OSS PÅ: 
post@aktivitetshusetk1.no
TØYENHJØRNET
TLF: 480 59 297
 
BETJENT ÅPNINGSTID RESEPSJON:
mandag - fredag 09.00 - 21.00