Workshop og tur til Vollebekk Fabrikker

Denne uken har vi være på en spennende workshop om innovasjon i offentlig sektor, innbyggerinvolvering og samskaping. Her har vi fått mye påfyll, gode prosessverktøy som K1 kan bruke senere, og møtt mange spennende mennesker som jobber i andre bydeler.

Det var veldig inspirerende å være på workshop, komme seg ut av kontoret litt og se arbeidet vi gjør i et litt større perspektiv. Samme dag dro vi derfor også en tur til Vollebekk Fabrikker for å snakke med Guri og Anne. Vollebekk Fabrikker og Aktivitetshuset K1 har en del ting til felles, og det er viktig å møte andre for erfaringsutveksling innimellom.

Ellers denne uken har timene gått med til å sitte på kontoret og jobbe med å ferdigstille ulike deler av rapporten vi jobber med. Dette er et viktig arbeid, og vi satser på å komme i mål i løpet av neste uke slik at vi kan ta fatt på enda mer utviklingsarbeid for fremtiden!

God helg!

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER
AKTIVITETSHUSET K1
KOLSTADGATA 1, 0652 OSLO
 
KONTAKT OSS PÅ: 
k1aktivitetshus@bgo.oslo.kommune.no
TØYENHJØRNET
TLF: 480 59 297
 
BETJENT ÅPNINGSTID RESEPSJON:
mandag - fredag 09.00 - 21.00