Workshop og tur til Vollebekk Fabrikker

Denne uken har vi være på en spennende workshop om innovasjon i offentlig sektor, innbyggerinvolvering og samskaping. Her har vi fått mye påfyll, gode prosessverktøy som K1 kan bruke senere, og møtt mange spennende mennesker som jobber i andre bydeler.

Det var veldig inspirerende å være på workshop, komme seg ut av kontoret litt og se arbeidet vi gjør i et litt større perspektiv. Samme dag dro vi derfor også en tur til Vollebekk Fabrikker for å snakke med Guri og Anne. Vollebekk Fabrikker og Aktivitetshuset K1 har en del ting til felles, og det er viktig å møte andre for erfaringsutveksling innimellom.

Ellers denne uken har timene gått med til å sitte på kontoret og jobbe med å ferdigstille ulike deler av rapporten vi jobber med. Dette er et viktig arbeid, og vi satser på å komme i mål i løpet av neste uke slik at vi kan ta fatt på enda mer utviklingsarbeid for fremtiden!

God helg!

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER