Samarbeid er nøkkelen til suksess

Denne uken har vi alle tre vært på jobb etter et par uker med litt ferie på noen av oss. Det er jo også et tegn på at sommeren snart er over og det merkes på huset! Det begynner å bli folksomt på her, timeplanen fylles opp og det er bare å glede seg til høstens program som er rett rundt hjørnet. Det vil være noen nye aktiviteter, men det er også en del aktiviteter som har vært på huset en stund. Hva med å bruke høsten på å lære seg yoga eller spise varm høstsuppe til lunsj fra Subbe?

I disse dager prøver vi å ferdigstille deler av den endelige rapporten, så mye tid har gått til å rett og slett produsere tekst og innhold til den. Men vi har også hatt noen veldig spennende møter denne uken, med engasjerte og interessante mennesker i nabolaget! Blant annet har vi hatt et samskapingsmøte med noen av beboerne på huset for å finne ut og kartlegge hvordan staben og de i fellesskap kan bidra til å sikre mer inntjening på huset til høsten. Det er bare å glede seg til å se hva som det ender med, vi tror det kan bli veldig bra!

For noen uker siden begynte vi å lese om lignende nabolagshus og tilbud til nabolag for inspirasjon for K1. Vi tok kontakt med noen av de, og i dag var vi i møte med Forandringshuset på Grønland. Forandringshuset kan sammenlignes med K1 på mange måter, men det er også ting som blir gjort forskjellig og læring å hente fra hverandre. Neste uke skal vi også møte Vollebekk Fabrikker og FUBIAK for innledende samtaler før vi skal ha en workshop alle sammen. Tenk å få samlet så mange fine og dyktig mennesker for å samarbeide om noen av Oslos kuleste nabolagshus og aktivitetstilbud. Vi tror på at de beste løsningene blir skapt sammen og at man ikke sitter hver for seg for å skape de beste tilbudene for Oslos innbyggere.

God helg! Rikke, Nora & Thea

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER