På tide å planlegge fremtiden

Da var det fredag igjen, og det er tid for blogginnlegg.

Denne uken har vi både hatt fokus bakover på å dokumentere hva K1 gjør og hva beboerne på huset gir av gevinster. Samtidig har vi sett fremover på veien videre og hvordan K1 kan ha et bærekraftig driftskonsept. For å dokumentere har vi hatt en del møter denne uken, både med Tonje og Imane, Tøyen Frivillighetssentral og Tøyen Unlimited. Vi har også brukt litt tid på å sette oss inn i hva K1 var da det åpnet, gjennom å lese gamle dokumenter. I dag står det på agendaen at vi skal lukke en del prosesser og lande det vi tidligere har gjort, men også lage en plan for de to neste ukene. Vi må lage en fremdriftsplan og ha noen mål å strekke oss etter, slik at arbeidet fremover kan bli så effektivt som mulig.

Denne uken har vi også planlagt vårt bidrag til den internasjonale torgdagen på Grønland 31 august. Det vil bli lek, men også informasjon om programmet til høsten. Vi håper vi ser deg der!

God helg!

Nora, Rikke og Thea

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER