K1 + besøkende = sant

Nå begynner endelig folk å komme tilbake fra ferie, og det merkes! Det betyr med andre ord en haug av møter. Denne uka har hele prosjektgruppa vært samlet og planlagt videre arbeid av utviklingsprosjektet.

Vi har et mål om å møte andre hus som driver med lignende tilbud og aktiviteter i Oslo. Så denne uken har vi brukt tid på å lese oss opp på blant annet FUBIAK på Furuset, Forandringshuset på Grønland og Vollebekk fabrikker på Vollebekk. Vi ønsker å lære av andre gode prosjekter, og måter de jobber på. Er det kanskje deg vi er på jakt etter, send gjerne en mail eller kommenter på blogginnlegget så vi kan møtes og utveksle erfaringer!

Denne uken har vi også brukt på å snakke med noen av dere som bruker huset. Vi tok oss en tur rett utenfor K1 og opp på torget, og spurte brukere og ikke-brukere om hvordan de bruker huset, og eventuelt hvorfor de ikke bruker huset. I tillegg har vi hatt intervjuer med noen ungdommer fra Tøyen som er mye på K1. Vi prøvde å forstå hva huset betyr for dem, hva de bruker huset til og hvilke ønsker de har for huset fremover. Å møte disse ungdommene ga oss inspirasjon og mange nye ideer til hvordan huset kan brukes i fremtiden.

Mot slutten av uken har vi for alvor begynt å se på og dokumentere hva K1 gjør for å utvikle seg, og hvordan utviklingen kan bli.

Bruker du huset vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Send oss en mail eller kommenter på blogginnlegget. Vi gleder oss til å høre fra deg! God helg, og nyt sola! Nora, Rikke & Thea

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER