Vi former fremtiden - og vil snakke med deg!

I tillegg til å nyte solen, har vi denne uken jobbet mye med fremtiden til Aktivitetshuset K1. Vi har jobbet med forslag for utvikling av både driften av huset, og alle aktivitetene og tilbudene som er her. Vi har gått ned i dybden på alle de ulike tingene K1 stab gjør hver dag, og prøvd å se på hvordan det kan gjøres enda bedre sånn at dagene her går knirkefritt. Det handler om å frigjøre tid og energi, sånn at mest mulig av arbeidet som gjøres her speiles tilbake til innbyggerne på Tøyen i form av aktiviteter, tilbud og både store og små arrangementer.

Når vi nå former fremtiden til Aktivitetshuset K1 er vi veldig interesserte i å høre hva dere som bruker huset tenker. Vi har allerede snakket med både Abdi og Wid, som skal hjelpe oss å komme i kontakt med noen av dere.

Likevel er vi veldig interessert i å høre hva akkurat DU tenker om K1 og alt som skjer her, så om du har noe på hjertet vil vi gjerne høre fra deg! Stikk innom resepsjonen og spør etter oss, så kan vi ta en liten prat!

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER