Idébonanza!

Fellesferien fortsetter å prege Aktivitetshuset K1, og pulsen her er ikke så høy som den er resten av året! Men - selv om vi ikke snakker med like mange så betyr det også arbeidsro for oss som bruker sommeren på å jobbe. Og denne uken har vi gjort så mye gøy!

Store deler av uken har vi brukt på å komme opp med forslag til aktiviteter og arrangementer på huset, som kan testes utover høsten. Blant annet brukerundersøkelsen fra noen uker tilbake har vært brukt som inspirasjon til dette, i tillegg til at vi gjennom den fikk kartlagt noen av ønskene og behovene dere som besøker huset har.

For å kick-starte idémyldringen samlet vi nesten hele K1-staben i Tuben, til en workshop på tirsdag. Formålet med workshopen var å kunne tenke litt stort og nytt rundt hva man kan tilby på huset, som ikke gjøres fra før. Vi hadde ulike oppgaver og leker planlagt, og startet med å tegne hverandre i blinde for å varme opp kreativiteten. Tvangskobling av tilfeldige ord, “breaking news” hvor man lager fiktive avisoverskrifter og ulike spørsmål var oppgaver vi gjorde for å tenke på ulike måter og komme opp med kjedelige, relevante, rare, morsomme og flere skikkelig gode ideer. For å konkretisere noen av ideene enda mer kjørte vi en pitchekonkurranse, og avsluttet det hele med at alle kunne stemme på sine favoritter ved hjelp av spesiallagde pengesedler. Vi hadde det skikkelig morsomt sammen, og viktigst av alt så kom vi opp med over 70 ideer som vi tok med oss videre.

Dagene etter workshopen fortsatte vi å videreutvikle noen av ideene, før vi nå har gitt stafettpinnen over til Wid. Hun skal de neste ukene utvikle ideene til aktivitetskonsepter, og fra alt vi har sett hun har fått til tidligere, så har vi full tro på at det vil skje nye og spennende ting her til høsten!

Nå tar vi oss helgen, og gleder oss til å jobbe mer med utviklingen av konseptet til selve Aktivitetshuset K1 neste uke. God helg!

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER