Sommer, sol & K1

Hei og hopp! Denne uken har det vært rolig i gangene her på Aktivitetshuset K1. Vi har hatt tid til å zoome inn og finne fokus rundt det store spørsmålet fra forrige uke: «Hva er egentlig Aktivitetshuset K1?»

 

Etter alle de gode innspillene vi fikk i møte med dere som bruker huset jevnlig i forrige uke, har vi denne uken prøvd å samle trådene og dokumentere alt det vi har lært. Dette har gitt oss en bedre forståelse av hva som fungerer bra her på huset, og hva som kanskje kan gjøres enda bedre fremover. 

 

Vi jobber stadig med å samle alle de gode innspillene vi får inn i en rapport til staben på Aktivitetshuset K1. Målet med rapporten er at de skal ha et best mulig utgangspunkt når de nå går inn i en høst full av spennende prosjekter og utvikling av Aktivitetshuset K1 - slik at K1 kan fortsette å være det nabolagshuset vi alle vil ha <3

 

Så langt har vi laget en rapport basert på brukerundersøkelsen, hvor vi fikk en bedre forståelse av hvordan dere besøkende bruker huset, og ikke minst hvem dere er! Det var tydelig at veldig mange av aktivitetene og arrangementene som holdes her er populære og brukes flittig. Vi har også jobbet en del med å tydeliggjøre hva selve konseptet til Aktivitetshuset K1 er. For å gjøre det har vi blant annet brukt et verktøy som heter Business Model Canvas, som har hjulpet oss med å konkretisere de ulike delene av konseptet. Nå etter å ha vært her i ca 4 uker så føler vi at vi endelig begynner å få en god forståelse av huset og alle dets brukere, utfordringer og verdier - men vi gleder oss til å utforske og jobbe mer neste uke. 

God helg!

 

Nora, Rikke & Thea

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SISTE NYTT

Ukeplan for høsten 2019

September 6, 2019

1/1
Please reload

ANDRE NYHETER

December 24, 2019

November 22, 2019

November 14, 2019

October 30, 2019

October 16, 2019

October 3, 2019

Please reload

AKTIVITETSHUSET K1
KOLSTADGATA 1, 0652 OSLO
 
KONTAKT OSS PÅ: 
post@aktivitetshusetk1.no
TØYENHJØRNET
TLF: 480 59 297
 
BETJENT ÅPNINGSTID RESEPSJON:
mandag - fredag 09.00 - 21.00