Hva er egentlig aktivitetshuset K1?

Nå har vi vært her i to uker allerede, tiden flyr i godt lag, er det ikke det man sier?

De siste ukene har bestått av intervjuer med staben, aktører og beboere her på huset. Vi har latt oss inspirere og prøvd å forstå alle de fine aktivitetene som finnes her på huset. Det er jo et komplekst hus hvor noen har kontorer her og er her hver dag, mens andre har ukentlige aktiviteter. For å nevne noen har vi møtt Ole fra Nedenfra, Vladan fra Frisklivssentralen, Erlend fra Sammen om en jobb, Annichen fra Snapback og Stephanie fra drømmefanger - en bukett forskjellige mennesker med andre ord. Det som har vært viktigst for oss å finne ut er hva K1 betyr for dem og hvilke muligheter huset har gitt de ulike aktørene.

“Aktivitetshuset K1 er hjertet av Tøyen”

“Aktivitetshuset K1 er et veldig tilgjengelig sted - på alle måter”.

“Skape tilhørighet og en møteplass for nærmiljøet”

Nå står brukerundersøkelsen for tur, hvor vi skal analysere de tilbakemeldingene dere andre som bruker huset har gitt! Vi gleder oss :-)

Thea, Rikke & Nora

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER