Hei Tøyen!

Vi er 3 jenter som er så heldige å få jobbe her på Aktivitetshuset K1 over sommeren. Vi er hyret inn for å hjelpe Tonje og gjengen med utviklingen av Aktivitetshuset K1, slik at huset kan bli enda bedre og tydeligere for dere som bruker det!

Vi hadde vår første dag på mandag, og den første uken har vi stort sett brukt til å bli kjent og orientere oss. Vi har hatt fokus på å forstå alt fra husets utviklingspotensiale og menneskene som er her, til å forstå hvordan kaffetrakteren og booking-systemet funker. Selv om vi bare har vært her noen dager føler vi oss allerede litt hjemme, og vi har blitt tatt godt imot av K1-staben og alle dere andre. Vi har hatt mange gode samtaler og gjort research for å forstå både Aktivitetshuset K1, men også området rundt og hvorfor det er så viktig at lokalsamfunnet er med på den utviklingen som skjer i bydelen.

Vi gleder oss til å ta fatt på utviklingsprosjektet her på Aktivitetshuset K1 i ukene fremover, og kommer til å komme med jevnlige oppdateringer om hva vi holder på med her på nettsiden. Er du nysgjerrig eller har lyst til å bidra, så er det bare å huke tak i oss - vi sitter på huset hele sommeren! :-)

Vi sees!

Thea, Rikke & Nora

SISTE NYTT
ANDRE NYHETER