PARKEN

Parken kan leies til ulike arrangementer og er ment å være lokalbefolkningens "åpne rom"- derfor prioriteres det arrangementer som er åpne for alle her.

 

Parken er også åpen for alle, når den ikke er booket- hvor man kan ta med egen matpakke, ha møter, arbeide, sosialisere seg eller lese en god bok. Klikk deg inn for å se hvilke aktører som holder aktiviteter og tilbud der. 

Vil du booke Parken gå til "Låne rom" her på siden.

Parken er ypperlig til øvinger og forestillinger på scene, større møter og seminarer, foredrag, lanseringer, utstillinger mm.

 

Det er også mulig å bruke Parken til å arrangere innendørs «torg» med f.eks. byttemarked, boder med salg av egenprodusert håndverk osv. 

 

I husets kjernetid vil parken kunne brukes som en åpen møteplass, arbeidsted og «beboer-kafé» for alle som ønsker det, såfremt salen ikke er booket til annet arrangement. Det vil være mulighet for å bruke gratis wi-fi, lese aviser, kjøpe seg en billig kaffekopp og spise medbrakt mat. 

Vi har gitt salen navnet «Parken» fordi vi ønsker at den skal fungere som en innendørs offentlig park for nabolaget. På den måten håper vi at parken befolkes av mennesker både dag, ettermiddag og kveld og være et lett tilgjengelig møtested for alle. 

Kapasitet: Ca. 100-120 personer

FASTE KONSEPTER:
IMG_5871.JPG
ÅPEN PARK DAGTID
IMG_5873_edited.jpg
CENTRAL PARK K1
IMG_5880.JPG
PARKERT PIANO
BYVERKSTEDET.gif
K1-LOGO.png
OSLO IMPROKOR
Sammenomenjobb (1).png
SAMMEN OM EN JOBB
Jobbsokerhjelpen.png
JOBBSØKERHJELPEN
hvit.jpg
K1-FILM OG TEATER.png
K1 FILM OG TEATER
BYVERKSTEDET