Fra og med denne uka åpner K1 forsiktig igjen etter å ha vært stengt i over to måneder. Inntil videre vil K1-klubben og Central Park (ungdomskafe) være de eneste åpne tilbudene.

På grunn av smittetiltak må vi stille alle rommene våre til disposisjon til bydelens priorit...

I forbindelse med spredningen av Covid-19 og kommunen og regjeringens nyeste retningslinjer og forbud, er det besluttet å stenge huset for aktivitet fra og med 12.03.2020. Det vil ikke være noen aktiviteter på huset inntil videre beskjed.

Vi har også stengt av bookingsy...

2020 er godt i gang og hverdagen på K1 er travel og mangfoldig. Ukeplanen er fylt opp av et variert tilbud. Mange av fjorårets aktiviteter har blitt med oss videre, og i tillegg har vi, og fortsetter å få inn, en del nye tilbud.

Over ser du fem av de nye tilbudene våre...

God jul og godt nytt år fra hele K1-staben! ❤️

2019 nærmer seg slutten og vi vil takke alle som har vært innom K1 i år, enten som beboer, aktør eller besøkende. Huset er ingenting uten at dere bruker det. I 2020 blir det mange forandringer, men vi er klare 💪 Nytt år, n...

Helga begynner på vanlig måte - i dag, fredag, er det Yoga for Tøyen, Snapback, GoBeFlow meditasjon, og Drømmefanger-kurs som vanlig. Yoga for Tøyen arrangerer felleslunsj kl. 12:30, etter yogatimen - ta med litt frukt eller noe annet til fellesskapet og bli med!

Det er...

Er eller skal du bli mamma, som bor i Oslo eller omegn, og vil komme tilbake i form? Kom og tren med Snap-Back sammen med barnet ditt! Det koster ingenting, bare meld deg på og ta med god energi. Mandag, onsdag, fredag og søndag er de her kl. 10-12, og onsdager også på...

Hver onsdag fra kl. 10 strømmer de inn i Parken. Det er tid for det faste møtet. Barnevogner står plassert langs veggen og små krabater løper rundt mens foreldrene passer på. Tøyen Playdates er et ukentlig treff for småbarn (0-6 år) og deres foreldre. Barbara og Lea st...

Fredag 1. november er en helt vanlig fredag på K1. Dagen er full av de faste aktivitetene: Snapback, yoga, meditasjon, dans og ungdomsklubb.

Lørdag 2. november blir det etiopisk kulturfest i Parken! Dørene åpner kl. 14:00 og de holder på helt til kl. 21. På programmet e...

Søndag 20. oktober er det igjen TV-aksjonen i hele landet og på NRK. Tøyen har i noen år hatt sin egen TV-aksjonen-komité bestående av engasjerte naboer. Nabolaget bidrar på flere måter - og i år fikk vi til og med besøk av dronninga i forbindelse med dette!

Bli med på...

I dag får vi royalt besøk i forbindelse med TV-aksjonen som i år går til CARE og deres kampanje "Nå er det hennes tur". Deres mål er at alle kvinner skal få tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Gjennom årets TV-aksjon kan du bidra!

Hen...

Please reload

SISTE NYTT

Forsiktig åpning av K1 igjen

May 18, 2020

1/10
Please reload

ANDRE NYHETER

December 24, 2019

November 22, 2019

November 14, 2019

October 30, 2019

October 16, 2019

October 3, 2019

Please reload

AKTIVITETSHUSET K1
KOLSTADGATA 1, 0652 OSLO
 
KONTAKT OSS PÅ: 
post@aktivitetshusetk1.no
TØYENHJØRNET
TLF: 480 59 297
 
BETJENT ÅPNINGSTID RESEPSJON:
mandag - fredag 09.00 - 21.00