NYBY

Sosialt mål:  Vil benytte ubrukt kapasitet og talent som fins i hver individ og i etablerte system gjennom etablering av en digital plattform som åpner mulighetene å gi og å ta imot, både frivillig og offentlig tjenester.

Forretningsidé: NYBY utvikler vi en digital plattform for kommunale tjenester, frivillighet og medborgerskap, basert på delingsøkonomiens logikk.

Nyheter: NYBY har nylig signert FoU-samarbeid med Bydel Gamle Oslo, Bydel Nordre Aker og Bærum kommune, med følgeforskning fra Institutt for samfunnsforskning (ISF). Bydel Gamle Oslo har gjennom dette satset 300.000 NOK på utvikling av NYBY. Andre bidragsytere er øvrige FoU-partnere, private investorer og støttespillerer som Pure, Sprint Consulting og Innovasjon Norge. 

 

Fredrik bor på Tøyen og er en serie-entreprenør. Han har initiert og drevet kommersielle og sosiale start-ups siden 2002. Vært med å reise over 40 mnok, ledet global markedsintroduksjon for to selskaper, bygget distribusjon i over 20 land, satt opp produksjonslinjer og etablert yrkesutdanningstilbud for gatebarn i Asia.

For mer informasjon: www.nyby.no

Kontakt: fredrik@nyby.no  

tlf. 91889494

AKTIVITETSHUSET K1
KOLSTADGATA 1, 0652 OSLO
 
KONTAKT OSS PÅ: 
k1aktivitetshus@bgo.oslo.kommune.no
TØYENHJØRNET
TLF: 480 59 297
 
BETJENT ÅPNINGSTID RESEPSJON:
mandag - fredag 09.00 - 21.00