NORDIC BLACK THEATRE

Nordic Black Theatre er en selveid teaterstiftelse etablert i 1992. Stiftelsen produserer egne forestillinger, går inn i kreative samarbeidsprosesser med andre kunstnere og utvikler unge multikulturelle scenekunstnere gjennom Nordic Black Express.

 

Nordic Black Theatres tilhørte først Parkteateret på Grunerløkka. I 2001 kjøpte stiftelsen båten MS Innvik. Teaterbåten med tilhørende scene og bed & breakfast lå i Bjørvika frem til 2010. I 2011 kjøpte stiftelsen den gamle metodistkirken i Hollendergata 8 på Grønland, i dag kjent som Caféteatret.

 

Nordic Black Theatre drives av Jarl Solberg og Cliff A. Moustache, som i dag har den daglige driften på Caféteatret samt andre prosjekter både i inn- og utland. 

 

 

Se deres hjemmeside: http://nordicblacktheatre.no/om/

 

NBX er en teaterskole på heltid- Kommer hit til huset. De har beboerplass og samarbeider med en rekke av våre aktører- blant annet CentralParkK1.

 

Hvert kull med deltagere er med i to år.   Kontakt oss angående opptak.

 

Hovedvekten av den daglige treningen dreier seg om skuespillerens arbeid, innstudering av forestillinger og praktisk analyse under ledelse av regissøren Nadir Guendouz.

 

NBX har daglig grunntrening under ledelse av skuespillere og dansepedagoger i: Bevegelse, dans, stemmetrening, sang, scenekampteknikk, teaterteori og tekstskriving for scenebruk. I løpet av de to årene har NBX også undervisning med gjestelærere i fysisk teater, klovneteknikk og prosjektorganisering. Gruppen går sammen og ser teaterforestillinger i forskjellige sjangre.

 

NBX produserer teaterforestillinger som vi spiller på Cafeteatret, Hollendergt 8 på Grønland, eller på turné.  NBX er Norsk Kulturråds flerkulturelle hovedsatsing.

 

Undervisningen er gratis, og deltagerne får stipend.

 

For avtale eller mer informasjon kontakt:

Daglig leder Ann-Magritt Børresen

telefon dag +47 91 81 77 99 

epost: annbo@nordicblacktheatre.no

 

Hovedlærer Nadir Guendouztlf

ettermiddag +47 98 49 73 62

AKTIVITETSHUSET K1
KOLSTADGATA 1, 0652 OSLO
 
KONTAKT OSS PÅ: 
post@aktivitetshusetk1.no
TØYENHJØRNET
TLF: 480 59 297
 
BETJENT ÅPNINGSTID RESEPSJON:
mandag - fredag 09.00 - 21.00