KULMIS SOCIAL ENTERPRISE

Kulmis Social Enterprise (KSE) er en sosial entreprenør som har holdt på i over 3 år.

 

Vi er i en oppbyggende fase av cateringvirksomheten, Sykurs og Datakurs. KSE leverer mat og tjenneste til både offentlige og private aktører. 

 

Shamsa er grunderen og etablerte Kulmis Social Enterprise for et par år siden.

 

Gjennom cateringvirksomhet og betalende kunder, finansierer vi vårt sosiale formål.

Bedriften er et helseforebyggende tilbud til innvandrerkvinner med særlig fokus på det somaliske miljøet. Som somalisk kvinne som kom til Norge for ni år siden har hun gjort seg mange erfaringer om hva innvandrerkvinner i Norge trenger for å ta del i det norske samfunnet og arbeidslivet. Hun er også utdannet helsefagarbeider, og vil jobbe for økt kunnskap innen psykisk og fysisk helse, innenfor temaer som sosial isolasjon, diabetes og kreft. Hun har jobbet med Leadership Foundation og vant Top10. Har også vært på lederprogrammet til Framtidas ledere for kvinner i den somaliske diasporaen hos Nansen Fredssenter.

 

Kulmis organiserer sosiale sygrupper, matlagingskurs og kostholdsveiledning. Vi gjør dette i samarbeid med anerkjente offentlige aktører som Frisklivssentralen på Tøyen. Mat, kultur og sosial trivsel har sammenheng med et sunt kosthold og en god mental og fysisk helse.

Vi organiserer gruppetreninger, dialogmøter, fungerer som støttekontakt for syke og eldre, hjelper innvandrere i forbindelse med legebesøk, sykdomsforløp, og andre sosiale utfordringer.

Denne støtten er svært viktig for de som ikke forstår norsk helsesystem og/eller ikke forstår norsk.

 

Kontaktinformasjon.

Shamsa Abbas Moalin

Tlf no: 40048306

www.kulmis.no

Epost ; shamsa@kulmis.no