K1 FILM & TEATER

K1 film og teater er et skapende teater og filmmiljø i Bydel Gamle Oslo som drives av ildsjeler med kunstbakgrunn.

 

Vi holder til i Aktivitetshuset "K1" (Kolstadgata 1) på Tøyen og er bydelens tilbud for ungdommer nysgjerrige på kreative prosesser.

 

K1 produserer teaterforestillinger og kortfilmer der ungdom mellom 15-19 år er deltagende i hele prosessen, alt fra idé til fremføring for publikum. Vår produksjon "Vinden" av Lars Mæhle ble valgt til å presentere Oslo og Akershus på den nasjonale DUS (Den Unge Scene) festivalen på Det Norske Teatret i 2015. Vår kortfilm "Askepott på Tøyen" (2016) gikk videre under UKM festivalen og ble sett av 600 ungdommer i målgruppen. I år vant vi en pris for beste scenedesign for stykket "Hyener" av Anders Duus (2017) på Dramatikkens hus.

 

Vårt tilbud på Tøyen er åpent og gratis for alle i målgruppen. Vi tror på at gode historier inspirerer og styrker både individet og felleskapet. Er du interessert i fortelling for scene og film, eller vil bidra med noe annet? Du er hjertelig velkommen. Ingen tidligere erfaring er nødvendig.

 

I ukedagene øver vi til forestilling i desember, lørdager er det åpne arrangementer og workshops i kreative prosesser - alt fra kostymelaging, scene design og filming.

Kontakt:

Gerd 92294762

mail: k1.filmteater@bgo.oslo.kommune.no

https://www.facebook.com/k1filmogteater/

AKTIVITETSHUSET K1
KOLSTADGATA 1, 0652 OSLO
 
KONTAKT OSS PÅ: 
post@aktivitetshusetk1.no
TØYENHJØRNET
TLF: 480 59 297
 
BETJENT ÅPNINGSTID RESEPSJON:
mandag - fredag 09.00 - 21.00